X

Детско дискотека-щуротека очаква гости в Камен

Детско дискотека-щуротека очаква гости в Камен

01 юли 2023
image

Тази година традиционният Петровски панаир в село Камен ще започне с детски празник в сряда, 5 юли, и ще продължи до неделя, 9 юли. Община Стражица в партньорство с Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни обещава да зарадва най-малките с редица забавления.

Отварянето на панаира ще бъде посветено на децата, с дискотека на открито и спортни игри, които обещават много забавления и смях. Това е част от усилията на организаторите да създадат празнична атмосфера и да привлечат по-млада публика към панаира, който се провежда всяка година в началото на месец юли.

Децата ще могат да се забавляват с различни игри, включително пръскане с водни пистолети по мишена и мини баскетбол. Освен дисководещ, на разположение ще бъдат и специален екип от аниматори, които ще организират интересни активности и ще гарантират безопасната забава на най-малките.

Всички деца от село Камен и съседните селища са поканени да се присъединят към празничната програма и да започнат лятото с много забавления.

Панаирът е част от културното наследство на селото и е дългоочаквано събитие за цялата общност. Неговото откриване с детски празник е пример за съчетание на традиции и съвременни забавления, което прави събитието привлекателно за всички възрастови групи.

Смяна на Езика