X

Новини

Категория:
Покажи по:
image_news
14 юли 2023
Звездно лятно кино пристига в Стражица!

Любимата киноинициатива "Под звездите" се завръща в Стражица това лято! Това е великолепна новина за всички киномани, които искат да се насладят на любимите си филми на открито под небето, пълно със звезди.

image_news
11 юли 2023
Нови пейки обогатяват велоалеята в Стражица

​Община Стражица продължава да подобрява своите обществени пространства. Новото допълнение към велоалеята в града са пейки за почивка, които предлагат страхотна панорамна гледка към близката река и вечерните залези.

image_news
02 юли 2023
Нова система за събиране и рециклиране на текстилни отпадъци в Община Стражица

​На 02.05.2023 г., Община Стражица, в сътрудничество с фирмите „ТЕКСТИЛНО РЕЦИКЛИРАНЕ“ АД и „ЕВРОТЕКС” ЕООД, стартира система за разделно събиране, съхранение, сортиране и повторна употреба или оползотворяване на битови отпадъци от облекла и текстилн...

image_news
01 юли 2023
Детско дискотека-щуротека очаква гости в Камен

Тази година традиционният Петровски панаир в село Камен ще започне с детски празник в сряда, 5 юли, и ще продължи до неделя, 9 юли. Община Стражица в партньорство с Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни обещ...

image_news
04 юни 2023
Футболен празник в Стражица: Честване на стогодишния юбилей на футбола

Стражица отбеляза стогодишния юбилей на футбола в града с голям футболен празник. Ветераните на „Левски“ (Стражица) победиха с 4:3 „Левски“ (София) в приятелски мач, който бе основната атракция на събитието.

Смяна на Езика